Nieuws

27/08: Z.Atletico verliest haar eerste match met 9-3 cijfers van Loemek. De eerste kennismaking met de zaalvoetbalcompetitie verliep met ups en downs maar er zijn zeker positieve punten te vermelden waarop voortgebouwd kan worden!

27/08: Er is beslist om Van Herzele Fabio te vervangen als vaste speler door Schouppe Briek. Dit gebeurde in onderling overleg en Fabio zal zeker af en toe nog meespelen met Z.Atetico, maar dan als reserve.

3/09: Ook de tweede match eindigt op een verlies voor de jonge ploeg van Z.Atletico, het was een goede prestatie van de ploeg die telkens nieuwe dingen oppikt en bijleert. Spijtig genoeg werden ze deze match simpelweg overklast door een zeer sterk spelend Vengers, de eindstand was dan ook veelzeggend: 9-2. De ploeg is gelukkig strijdvaardig en kijkt er alweer naar uit om de volgende match het beste van zichzelf te geven.

17/09: Het is zover, er is geschiedenis geschreven, Z.Atletico heeft hun eerste overwinning geboekt sinds de oprichting van de club! De oververdiende 5-2 overwinning tegen Ternat Thunders is er eentje om nooit te vergeten. Het zeer sterk spelende Z.Atletico verzuimde het zelfs om de score op te drijven en leek het nog even moeilijk te gaan krijgen maar herstelde zich sterk en maakte de klus af! Een dikke proficiat aan de spelers die dit tewerkstelde, namelijk uitblinker Van den Meersche, capi De Smet, Verbist, Schouppe, Schraets en reserves FIlip, Roel en Frederiek.

Via deze weg wensen we ook Briek een hele gelukkige 18de verjaardag.

24/09: Spijtig genoeg kon Z.Atletico niet aanknopen met een tweede overwinning op rij. De 4e wedstrijd van het seizoen werd met verdiende 4-9 cijfers verloren. Z.Atletico werd overklast door YB Beir'n, dit komt mede door de zware uitgaansweek ervoor van enkele spelers (we hebben onze naam dan toch niet gestolen). Hopelijk zien we volgende week een betere wedstrijd van Z.Atletico.

1/10: En of we een betere wedstrijd zagen! Z.Atleico wint hun 2e match van het jaar met 9-4 cijfers. De hele ploeg speelde zowel verdedigend als aanvallend een sterke wedstrijd en de overwinning kwam dan ook nooit in gevaar. Z.Atletico kan hun opmars verder zetten. We kijken al uit naar de volgende wedstrijd om 15 uur tegen Den Toren - Divannof!



Eerste dienst

Klik hier en begin te typen. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae.

Tweede dienst

Klik hier en begin te typen. Voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit.

Derde dienst

Klik hier en begin te typen. Est laborum et dolorum fuga et harum quidem.

©2016 Z,Atletico
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin